U loopt al een tijdje met de gedachte om een webshop te beginnen. Dan bent u bij de Website gigant an het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat uw gedachte verwezenlijkt wordt. En dat ook nog eens goedkoop en snel!
Online verkopen
Het verkopen van spullen online heeft natuurlijk ook een ontzettend lage drempel; u hoeft geen bedrijfspand te kopen of een grote inventaris aan te kopen. Een simpele winkel online is vaak al genoeg. Schoenen zijn misschien in eerste instantie een beetje een raar voorbeeld voor veel ondernemers, maar als je wat verder denkt, is het eigenlijk met veel dingen gewoon een schot in de roos. Online verkoop is voor veel producten nu al een vanzelfsprekend iets. Daarom heeft de Website gigant een laag drempelige Webshop ontwikkeld die zeer eenvoudig te onderhouden is door de eigenaar. Uiteraard kunt u dit ook door ons laten uitvoeren. Dan kunt u zich volledig richten op het online verkopen van uw producten.

Webshop Keurmerk

De Website gigant levert uw webshop desgewenst op met het in ons land geaccepteerde “Webshop keurmerk“.

Vertrouwen is een erg belangrijk onderdeel om bezoekers van je webshop over te halen om te bestellen. Een keurmerk voor je webshop kan hierbij helpen. Dit doet WebwinkelKeur door een juridische controle door ons te combineren met klantbeoordelingen, eerst gecontroleerd door ons op papier, daarna door jouw klanten in de praktijk. Dit levert je een aanzienlijk hogere omzet op.

Veilig online afrekenen

De mogelijkheden voor online betalen worden steeds uitgebreider, maar u wilt natuurlijk ook uw klanten een veilig gevoel geven als zij een betaling uitvoeren. Dit kan als u een professioneel betaalsysteem hanteert op uw webshop. De Website gigant weet precies welk betaalsysteem voor uw webshop de beste is.

Wat past bij je klant?
Er zijn veel mogelijkheden om je klanten te laten betalen via je website. Om te bepalen welke mogelijkheden je aan gaat bieden, is het allereerst van belang je klanten in beeld te hebben.
De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!
iDEAL 

iDEAL is zo’n beetje de Nederlandse standaard voor internetbetalingen. Deze betaalwijze – gezamenlijk ontwikkeld door de grootste Nederlandse banken – is handig voor zowel klant als verkoper omdat het geld heel snel tussen rekeningen kan worden overgeschreven. Heeft je klant dezelfde bank als jij, dan staat het binnen enkele seconden op je rekening. Is dit niet het geval dan wordt het binnen één of twee dagen bijgeboekt. Voor de consument is het gratis en het betalen gebeurt in de vertrouwde omgeving van het online bankieren. De betalingen zijn onherroepelijk. De klant heeft dus meteen betaald en je kunt meteen gaan leveren. Dit laatste is ook erg belangrijk voor de klant zelf, want die heeft het bestelde product dan zo snel mogelijk binnen.

Creditcards
Maar liefst zes miljoen Nederlanders hebben een creditcard van Mastercard of Visa. Als ondernemer kan je Mastercard of Visa via Payment Service Provider accepteren. De kosten voor je bedrijf variëren. Dat hangt bijvoorbeeld af van het aantal transacties dat je binnenkrijgt. Het is ook niet gegarandeerd dat je gebruik mag maken van Master- of Visacard betalingen. De producten die je aanbiedt, moeten passen bij het Mastercard- of Visa-imago. Dat houdt simpel gesteld in dat Mastercard en Visa iedere onderneming mogen weigeren, al zal dat niet snel gebeuren.
PayPal
Paypal is een initiatief van de veilingsite eBay. Daar wordt het ook veel voor gebruikt, zodat particulieren geld van de ene creditcard naar de andere creditcard over kunnen maken. Ook ondernemers kunnen er online gebruik van maken. De klant registreert zich éénmalig met een e-mailadres en een bankrekening of een creditcardnummer Het is dus een beetje een combinatie van iDeal en creditcardbetalingen. Paypal geeft mensen de keuze maar ze moeten zich wel registreren, wat een drempel kan zijn. Ook moet je 0,35 euro per transactie betalen plus een provisie tussen de 2,7% en de 3,4%. Als ondernemer moet je in het bezit zijn van een creditcard. Daar wordt het geld op gestort.
De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!