Waarom zou u voor de Website gigant kiezen?

  • Wij stoppen pas als u volledig tevreden bent over uw website en zullen daarna ook blijven monitoren of er nog zaken zouden zijn die verbeterd zouden kunnen worden. De wereld rond om ons is continue aan verandering onderhevig en zo zou ook uw business kunnen zijn. Daarom blijven wij actief ondersteuning bieden om uw website optimaal te houden aan deze veranderende omstandigheden.
  • Wij zijn goedkoop! Wij leveren al een volledige website vanaf €179,- ex BTW.
  • Niet alleen uw website is in goed handen, ook uw webshop of uw social media management. Wij ontwerpen uw site geheel in uw gewenste (huis)stijl, leveren de juiste teksten en beeldmateriaal die volledig geoptimaliseerd zijn voor het web en vindbaarheid door de zoekmachines. Wij plaatsen op ieder  juist moment artikelen of posts op uw sociale kanalen om uw bereik en exposure nog groter te maken.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van websites voor o.a. eenmanszaken, ZZP’ers en kleine ondernemingen die gewoonweg weinig tijd en investeringen willen of kunnen steken in hun online aanwezigheid, maar het belang van een goede website wel onderkennen.
  • Wij maken uw website vindbaar! Door een uitgekiend SEO te volgen worden uw webpagina’s beter gevonden en beoordeeld in Google en andere zoekmachines. Een beter vindbare website leidt tot meer bezoeken op uw site. De Website gigant maakt uw site dan zo aantrekkelijk dat u meer offerte aanvragen zult krijgen dan voorheen.

Klik hier voor direct uw aanvraag te plaatsen.

De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website