Geen tijd om uw sociale media kanalen bij te houden? De Website gigant regelt dit voor u en haalt uw social media management voor u uit uw handen. Zo kunt u zich bezighouden met ondernemen. Veel bedrijven onderschatten het belang van hun aanwezigheid op deze kanalen, dit terwijl verschillende studies aantonen dat dit de omzet verhoogt en uw afzetgebied vergroot.

WAT IS SOCIAL MEDIA MANAGEMENT?

Het is eigenlijk heel simpel. Ben jij op social media aanwezig, dan moet dat gemanaged worden. De definitie van social media management bestaat uit 3 kernonderdelen:

  1. Webcare
    Het beantwoorden van vragen die aan jou gesteld worden op jouw social kanalen. Bij pro-actieve webcare ga je ook indirecte vragen, buiten jouw social media pagina’s, beantwoorden
  2. Contentcreatie
    Het maken van prikkelende content, in lijn met jouw merkwaarden, die conversatie stimuleren en mensen uitnodigen tot interactie
  3. Insights
    Opstellen van rapportages waarmee succes kan worden gemeten.

WAAR WORDT SOCIAL MEDIA MANAGEMENT VOOR GEBRUIKT?

Social media management heeft als doel om de band tussen merk en klant te verstevigen. Het zet social media in als contentmarketing kanaal en voorziet in mogelijkheden om op een laagdrempelig en informele manier te communiceren met klanten. Het is zaak om zoveel mogelijk klanten lid te maken van jouw pagina, zodat je communicatie een maximaal effect heeft. Hiervoor wordt content gebruikt, maar in toenemende mate advertenties en campagnes.

De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!

De Website gigant biedt u verschillende pakketten Social Media Management (SMM) aan. De verschillen zitten met name in de frequentie van posts op de sociale kanalen en de rapportages naar u als opdrachtgever. U heeft al een basis SMM pakket vanaf €39,- per maand.

De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!