Om u een heldere indruk te geven wat de Website gigant voor u kan betekenen, hebben wij hier een showcase geplaatst van een aantal responsive websites die wij hebben ontwikkeld. Onze opdrachtgevers hadden stuk voor stuk specifieke wensen op het gebied van hun nieuwe website. De website gigant heeft samen met hen deze wensen eerst vertaald in een concept website en deze vervolgens verder uitgewerkt tot een volledige website.

Responsive

Alle websites zijn volledige responsive. Dat wil zeggen dat de websites die de Website gigant bouwt op ieder device goed leesbaar zijn. Dit verhoogt het gebruiksgemak van diegene die de website bezoekt. Daarnaast worden deze sites beter beoordeeld door de zoekmachines en wordt uw website hoger geplaatst dan de overige. Dit betekent dat uw website eerder aangeklikt en bezocht wordt en dit leidt weer tot hogere conversies en positievere reacties.

De website gigant beschouwd een project pas als klaar als haar opdrachtgever dit ook vindt. Net dat stapje extra maken om een website tot volle tevredenheid op te leveren is waar de Website gigant voor staat.