Praktisch iedere website wordt tegenwoordig in een CMS (Content Management Systeem) gebouwd. Dit WYSIWYG (What You See Is What You Get) systeem maakt het een stuk eenvoudiger om websites te bouwen en zo lastige programmeertaal te omzeilen. Dit betekent dan niet direct dat iedereen zomaar een goede website kan maken. Hiervoor is kennis van deze CMS programma’s wel een vereiste.

De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!

Veel gebruikte CMS programma’s zijn o.a.: WordPress – Joomla! – MijnWebsite – Websitemaker – Drupal – Prestashop.

WordPress

WordPress is de regelrechte marktleider als het aankomt op CMS programmatuur. Meer dan 70% van alle websites wordt op dit platform gemaakt. Daardoor heeft de Website gigant zich gespecialiseerd op het ontwikkelen van websites die in WordPress gemaakt zijn. Door gebruik te maken van speciale tools en add-ons krijgen wij dingen voor elkaar die een gewone gebruiker niet zou kunnen realiseren.

Drupal

Drupal is ook een veel gebruikt web content management platform waarmee zeer professionele websites mee gerealiseerd worden. Met het Drupal CMS kan de Website gigant uw digitale transformatie en online ambities op uitstekende wijze realiseren. een van de voordelen van Drupal is dat het eenvoudig te integreren is met traditionele en moderne backend toepassingen. Zo wordt content gescheiden van presentatie, waardoor mobiele apps, ERP-systemen en andere toepassingen gebruik kunnen maken van de content die je website biedt.

Prestashop

Prestashop is bij uitstek het CSM platform om uw webshop te ontwerpen.

De Website gigant, gewoon goedkoop de beste website voor u!